Professioneel nagels lakken in Winschoten

Boek vandaag nog een afspraak

Gelukkig mag ik mijzelf tot een van deze mensen rekenen die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Jaren geleden begon ik al met het lakken van mijn eigen nagels en die van vriendinnen. Geen trend was te gek, geen hoeveelheid glitter te veel. Door de jaren heen heb ik met verschillende soorten nagels en trends geëxperimenteerd en wat ze zeggen is waar: oefening baart kunst.

Ondertussen ben ik uitgegroeid tot een allround nailprofessional en heb ik mijn eigen studio Nails With Passion opgezet in Winschoten met een knusse, huiselijke sfeer. Bij mij kun je terecht voor subtiel verzorgde nagels, hoogglanzende opvallende kleuren en natuurlijk de laatste nagellaktrends. Om op de hoogte te blijven van deze laatste trends en technieken, volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen.

En vergeet niet: jouw nagels zijn mijn visitekaartje. Dat betekent dat je bij mij nooit wegloopt met versleten randjes of beschadigingen aan de nagel. Bij Nails With Passion draait het om prachtige nagels die bij jouw persoonlijkheid passen, of deze nu zwart, beige of barbieroze zijn.