Bekijk het werk van Nails With Passion in Winschoten

Maak direct een afspraak voor nieuwe nagels

Ben je op zoek naar iemand die mooie kunstnagels kan zetten? Die krijg je gegarandeerd bij Nails With Passion in Winschoten. Nails With Passion zet de bekendere acrylnagels en gelnagels, maar ook fusiongelnagels. Daarnaast kun je terecht voor een verzorgende manicure. Eerst zien dan geloven? Bekijk dan hier foto's van mijn werk.

Acrylnagels voor verlenging

Wil je je nagels verstevigen en tevens verlengen? Dan zijn acrylnagels een uitkomst. Natuurlijk afgewerkt met mooie nagellak naar keuze, bijvoorbeeld als een French manicure.

Maak een afspraak voor acrylnagels

Gelnagels voor vesteviging

Wil je je nagels voornamelijk versterken? Dan zijn gelnagels de perfecte keuze. Maar, ook voor verlenging kan ik gelnagels aanbrengen. Gelnagels worden verhardt onder een een uv-lamp. Bekijk hieronder foto's van door mij gezette gelnagels.

Maak een afspraak voor gelnagels

Fusiongelnagels: gemak en versteviging

De fusiongelnagel biedt de stevigheid die je kent van acryl en het gemak van gelnagels. Met fusiongel kan je je nagels dus verstevigen, maar ook verlengen. Bekijk hieronder een paar mooie foto's van het resultaat van fusiongelnagels.


Maak een afspraak voor fusiongelnagels

Manicure voor verzorging

Laat je handen uitgebreid verzorgen tijdens een verzorgende manicure. Je handen zijn na een behandeling weer als nieuw en voelen heerlijk zacht en gehydrateerd aa. Bekijk hieronder foto's van de behandeling.

Boek een manicure