Gel- of acrylnagels laten zetten in Winschoten

Maak een afspraak voor jouw nieuwe nagels

Mooie nagels springen in het oog. Ze maken een outfit af en geven een professionele indruk. Bij Nails With Passion heb je een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren die helemaal bij je passen. Kies een neutrale kleur voor op de werkplek of juist een echte blikvanger met glitter: geen nagel is te gek. Hieronder zie je welke opties je hebt en hoe deze nagels gezet worden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een heerlijk ontspannende manicure, zodat jouw handen er iedere dag mooi verzorgd uitzien.

Acrylnagels

Acrylnagels worden gebruikt om je eigen nagels te verstevigen en eventueel te verlengen. De acryl is een mengsel van vloeistof en poeder dat samen een bolletje vormt. Met een penseeltje boetseer ik het bolletje op je nagel in de juiste vorm. De buitenlucht zorgt ervoor dat de acryl verhardt.

Het aanbrengen van acrylnagels:
Voordat ik de acrylnagels zet, desinfecteer ik de handen en maak ik de nagelriemen los van de nagelplaat. Met een sjabloon verleng ik eventueel je nagel. Ik maak de natuurlijke nagels vetvrij en breng vervolgens de acryl aan. Als de acryl voldoende is uitgehard, vijl ik de nagels in model. Ten slotte is het tijd om een mooie nagellak uit te kiezen.

De voordelen van acrylnagels:

  • Ze zijn enorm stevig.
  • Je kunt ze langere tijd dragen.

De nadelen van acrylnagels:

  • Vaak worden ze als dik ervaren.
  • Acrylnagels hebben extra nagellak nodig om ze te laten glanzen.
Maak een afspraak voor acrylnagels

Gelnagels

Als je je nagels alleen wilt versterken, dan kan ik gelnagels alleen op je natuurlijke nagels aanbrengen. Als je de nagels ook wilt verlengen, gebruik ik hier tips of sjablonen voor. De gelnagel verhardt onder een een uv-lamp.

Het aanbrengen van gelnagels:

Eerst maak ik je nagels goed schoon en vetvrij zodat de gel goed hecht. Met een tip of verwijderbare sjabloon verleng ik je nagel. Vervolgens breng ik de gel in verschillende lagen op de nagel aan. Ik begin met een basislaag om hierna voor twee kleurlagen te kiezen. Om het geheel te beschermen, breng ik een toplaag aan. De verschillende lagen worden uitgehard onder een uv-lamp.

De voordelen van gelnagels:

  • De gelnagels zijn flexibel, buigzaam en zacht.
  • Ze hebben een glanzende afwerking.
  • Ze zien er natuurlijk uit.

De nadelen van gelnagels:

  • Zijn vaak wat minder bestand tegen stoten dan acrylnagels.
  • Na iedere laag moet je hand onder de uv-lamp.
Maak een afspraak voor gelnagels

Fusiongelnagels

De fusiongel biedt een combinatie van de stevigheid van acryl en de gemakken van gel. Ook met de fusiongel geef je de natuurlijke nagel versteviging en is het mogelijk om deze te verlengen. 


Aangezien de nagels gewoon blijven doorgroeien, is het verstandig om na drie weken nog eens een afspraak te maken. Ik vijl de oude behandeling dun en doe er een nieuw laagje op. Je kunt kiezen voor dezelfde of een andere kleur.

Manicure

Tijdens een manicure behandel ik je handen en voornamelijk je nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen met warme handbaden en vochtregulerende lotions. Ik duw de nagelriem naar achteren en vijl de nagel in een mooie vorm. Nadat ik de dode huidcellen van de natuurlijke nagel heb verwijderd, bevochtig ik de nagelriem met nagelriemolie. Als je het wenst, kan ik hierna een paar mooie acryl- of gelnagels zetten.

Boek een manicure